MEĐUNARODNA PRIZNANJA KVALITETA U BRISELU ZA NECTAR I HEBU

Beograd, 7. jun 2012 –  Nectar i Heba jedine su kompanije iz Srbije dobitnici  prestižnog priznanja za kvalitet ‘Superior Taste Award 2012’ u Briselu. 

Priznanja  za najbolji ukus ‘Superior Taste Award  2012’ dodelio je Internacionalni  institut  za ukus i kvalitet (iTQi – International Taste & Quality Institute) iz  Brisela. Priznanja su dodeljena  Nectaru za sokove Life premium pomorandža 100%, Life unique ceđena jabuka 100% i Tomatello kečap, a kompaniji Heba za Heba Strong i Heba Natural mineralnu vodu.

Najveći međunarodni žiri sa više od 120 članova prestižnih kulinarskih asocijacija, kuvara i somelijera, ocenio  je Nectar i Heba proizvode kao proizvode sa izvanrednim ukusom I kvalitetom, u  konkurenciji od 997 proizvoda iz preko 50 zemalja širom sveta.

Ocenjivanje proizvoda se odvijalo na bazi degustacije, kao ‘slepi test’, bez prisustva ambalaže ili bilo koje druge identifikacije proizvoda odnosno robne marke.

Prestižna  priznanja su internacionalna  potvrda kvaliteta I dugogodišnjeg ulaganja  kompanija Nectar i  Heba u razvoj proizvoda vrhunskog kvaliteta I prepoznatljivosti.

 

 

 

 

 


nazad