POČETAK NOVE SEZONE HEBA JUNIORSKE LIGE

U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije održana je promocija i žreb za sezonu 2012/13 jedinstvene  juniorske lige Srbije, koja će sa kao i prošle sezone igrati pod pokroviteljstvom kompanije Heba. Žrebom je rukovodio komesar takmičenja Aleksandar Rašinac, a pomogali su mu mladi reprezentativci Mihajlo Andrić, Luka Anđušić, Miloš Janković i Rade Zagorac koji su nedavno trijumfovali u Madridu na Svetskom juniorskom prvenstvu u baksetu „3 na 3

Izuzetno nam je drago što drugu sezonu zaredom možemo da najavimo početak Heba juniorske lige. Godina za nama pokazala je da je Heba juniorska liga predstavljala ligu dobre košarke u kojoj su priliku za afirmaciju imali brojni perspektivni igrači. Heba kao jaka voda je i ovoga puta tu da podrži Košarkaški savez Srbije, tim jakih ljudi koji aktivno ulažu u razvoj srpske košarke – istakla je Mina Sretenović, PR menadžer kompanije Heba i svim učesnicima poželela puno uspeha i srećan početak takmičenja. 

Dejan Tomašević, potpredsednik KSS, zadužen za takmičenja, očekuje da nova sezona donese još bolju organizaciju i kvalitet lige: 

- Juniorska liga je ispunila sva naša očekivanja. Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji Heba koja je prepoznala našu ideju o kvalitetnom takmičenju i afirmaciji mladih igrača koji će nadam se u budućnosti postati nosioci reprezentativnih selekcija. 

Heba juniorska liga Srbije počinje u nedelju 21. oktobra, a u prvom kolu sastaju se:
Sloboda Užice – Borac Čačak, Radnički Kragujevac – Žitko Basket, Nibak Niš – Borac Leskovac, Crvena zvezda Beograd Diva – Vršac, Vojvodina Srbijagas – Partizan mts, Mega Vizura – Polet Ratina

 


nazad