NAJAVA FINALNOG TURNIRA Heba juniorske lige

 Završni turnir Heba Juniorske lige Srbije biće održan u Čačku od 27. do 29. aprila.

U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije u Beogradu održana je konferencija za medije posvećena finalnom turniru HEBA Juniorske lige Srbije, koji će se održati od 27. do 29. aprila u Čačku .  Ovom prilikom novinarima su se obratili Dejan Tomašević potpredsednik KSS zadužen za takmičenja, Mina Sretenović PR menadžer kompanije "HEBA", generalnog sponzora Juniorske lige Srbije i Marko Ivanović direktor KK Borac Mozzart Sport, ispred organizatora finalnog turnira.

"U ime Košarkaškog saveza Srbije moram da istaknem veliko zadovoljstvo i čestitam svima što je I ovogodišnja jedinstvena Juniorska liga protekla na visokom niovu. Posebnu zahvalnost dugujemo generalnom sponzoru, kompaniji "HEBA" i verujem da će se naša saradnja nastaviti. Čestitao bih I nagrađenima za ostvarenja u regularnom delu sezone, što će im verujem biti podstrek za dalji rad.

Očekujem da finalni turnir bude praznik košarke na kojem ćemo imati priliku da vidimo budućnost srpske košarke i neke nove talente, koji će u naskorije vreme konkurisati za sastav seniroske reprezentacije", istakao je Dejan Tomašević.

’Veliko nam je zadovoljstvo da je HEBA juniorska liga kao jedinstvena liga u Srbiji,  predstavljala ligu dobre košarke i da smo drugu godinu za redom ispred Hebe u prilici da najavimo finalni turnir koji ce se odrzati ove godine u Čačku. 

Ovo je ujedno i prilika da nagradimo najuspesnije mlade igrace Heba juniorske lige, ali i da predstavimo Hebu u  novoj jakoj boci.  Kao drustevno odgovorna kompanija koja vodi racuna i o očuvanju životne sredine  nova Heba boca je odraz modernog i atraktivnog dizajna, unapredjenog kvaliteta i konstrukcije boce gde je smanjen utrošak  PET materijala što doprinosi očuvanju životne sredine. 

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim učesncima na postignutim rezultatima, a posebno nam je zadovoljstvo da nagradimo najbolje. Najboljem igraču Nikoli Jokicu (KK Mega vizura) i , najboljem strelcu ligaskog dela takmicenja  Jovanu Jovanovicu (KK Zdravlje Leskovac)  pripada poklon vaučer od 300 litara jake HEBA vode u novoj boci i mp4 player. 

Čestitamo i nadamo se da će ovako mladi ljudi u najskorije vreme biti kandidati za seniorsku reprezentaciju Srbije’ – izjavila je Mina Sretenović, PR menadžer kompanije HEBA 


nazad